Verhuurd: Woning Mozartlaan in Den Haag

Ruim en licht 2-kamer appartement

Indeling

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Middels lift of trap naar de 1e woonlaag. Entree appartement. Hal met separaat toilet met fonteintje en meterkast. Lichte woonkamer ca. 5.90 x 3.87 met (gas)openhaard en deur naar balkon aan de voorzijde (op het Zuidoosten van ca. 2.00x 1.15). L-vormige slaapkamer ca. 4.75 x 2.70/ 2.80 x1.75. Moderne keuken ca. 2.78x 2.30 met aanrecht aan beide zijden, 4-pits gaskomfoor, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, wasmachine aansluiting, voldoende kastruimte en deur naar zijbalkon (op het Zuidwesten van ca.2.25 x 1.05) met 2 werkkasten. Moderne badkamer ca. 1.76 x 1.47 met ruime douche en vaste wastafel. Ruime berging in de onderbouw.

Omschrijving

De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van massief laminaat en de hal en keuken van plavuizen. Het appartement is voorzien van elektrische zonwering. Achter het appartentencomplex zijn parkeerplaatsen voor de bewoners. Dit appartement is gelegen tegenover het winkelcentrum Waldeck en op loopafstand van openbaar vervoer (o.a. Randstadrail 3) en Landgoed Meer en Bos. In nabijheid van badplaats Kijkduin, park Ockenburg, The International School en diverse sportaccommodaties (o.a. golf).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Waldeck
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 870,-
Stoffering
20,-
Blokverwarming
70,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 975,-