Bezuidenhout-Oost

Wonen in Bezuidenhout-Oost is wonen in een van de drukste buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Hendrik Zwaardecroonstraat, De Sillestraat en Stuyvesantstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. In Bezuidenhout-Oost worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1300 en 1400 euro. Maar ook kamers kan je huren in Bezuidenhout-Oost met een gemiddelde huurprijs van 506 euro. Huurwoningen in Bezuidenhout-Oost staan gemiddeld 29 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bezuidenhout-Oost

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Bezuidenhout-Oost een buurt die behoort tot de duurdere buurten van de stad. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Bezuidenhout-Oost ligt op 1153 euro. Dit gemiddelde is 1% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bezuidenhout-Oost is een woning gemiddeld 70m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bezuidenhout-Oost staan huurwoningen gemiddeld 35 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 20%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 13% 65-plus.

25-65 jaar

In Bezuidenhout-Oost zijn 66% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Bezuidenhout-Oost is een buurt in Den Haag met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 13% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer laag, namelijk 20%.

Kenmerken huizen te huur in Bezuidenhout-Oost

Prijscategorien

In Bezuidenhout-Oost komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. In de prijcategorie 1200+ euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 55% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (24%).

Kamers

Bezuidenhout-Oost kent het meeste aanbod van 4 of meer kamer woningen (43% van het aanbod). Daarna worden 3 kamer woningen aangeboden (35%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bezuidenhout-Oost in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bezuidenhout-Oost (72%). In de top 3 staan tevens een kamer (22%) en een huis (6%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 6% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bezuidenhout-Oost. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 38% van de huurwoningen een balkon.