De Vissen

Wonen in De Vissen is wonen in een van de drukste buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Veenweg, Eidereendstraat en Harriët Freezerhof waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In De Vissen worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1300 en 1400 euro. Maar ook huizen kan je huren in De Vissen met een gemiddelde huurprijs van 2159 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In De Vissen staan woningen gemiddeld 37 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van De Vissen

Gemiddelde huurprijs

De Vissen behoort tot 1 van de duurste buurten in Den Haag. Een woning in De Vissen kost gemiddeld 1760 euro. Dat is 52% duurder dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In De Vissen is een woning gemiddeld 151m2 groot.

Dagen in verhuur

In De Vissen staan huurwoningen gemiddeld 59 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 55%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 12% 65-plus.

25-65 jaar

In De Vissen zijn 54% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is De Vissen een buurt met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 12% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer hoog, namelijk 55%.

Kenmerken huizen te huur in De Vissen

Segmenten

In De Vissen komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment 1200+ euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (65% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 24% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

In De Vissen wordt een 4 of meer kamer woning het meest aangeboden (60%). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (20%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in De Vissen in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in De Vissen (50%). In de top 3 staan tevens een huis (50%) en een - (-%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 24% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in De Vissen. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 24% van de huurwoningen een balkon.