Venen. Oorden en Raden

Wonen in Venen. Oorden en Raden is wonen in een van de drukste buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Hengelolaan, Beresteinlaan en Wezelrade waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Venen. Oorden en Raden worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1000 en 1100 euro. Maar ook kamers kan je huren in Venen. Oorden en Raden met een gemiddelde huurprijs van 494 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Venen. Oorden en Raden staan woningen gemiddeld 31 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Venen. Oorden en Raden

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Venen. Oorden en Raden een buurt die behoort tot de goedkopere buurten van de stad. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Venen. Oorden en Raden ligt op 937 euro. Dat is 19% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Venen. Oorden en Raden is een woning gemiddeld 72m2 groot.

Dagen in verhuur

In Venen. Oorden en Raden staan huurwoningen gemiddeld 33 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 37%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 13% 65-plus.

25-65 jaar

In Venen. Oorden en Raden zijn 54% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Venen. Oorden en Raden is een buurt in Den Haag met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 13% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 37%.

Kenmerken huizen te huur in Venen. Oorden en Raden

Prijscategorien

In Venen. Oorden en Raden komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment 800 tot 1200 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (49% van het nieuwe aanbod). Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (35%).

Aantal kamers

In Venen. Oorden en Raden wordt een 1 kamer woning het meest aangeboden (38%). Daarna worden 3 kamer woningen aangeboden (31%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Venen. Oorden en Raden in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Venen. Oorden en Raden (50%). In de top 3 staan tevens een kamer (28%) en een huis (22%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 8% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Venen. Oorden en Raden. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 22% van de huurwoningen een balkon.