Kom Loosduinen

Een woning huren in Kom Loosduinen betekent dat je gaat wonen in een van de drukkere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Loosduinse Hoofdstraat, Pisuissestraat en Loosduinse Uitleg waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Kom Loosduinen zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1000 tot 1100 euro. Maar ook kamers kan je huren in Kom Loosduinen met een gemiddelde huurprijs van 579 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Kom Loosduinen staan woningen gemiddeld 31 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Kom Loosduinen

Gemiddelde huurprijs

Kom Loosduinen behoort tot 1 van de goedkopere buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Kom Loosduinen ligt op 961 euro. Dat is 17% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Kom Loosduinen is een woning gemiddeld 61m2 groot.

Dagen in verhuur

In Kom Loosduinen staan huurwoningen gemiddeld 37 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 23%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 31% 65-plus.

25-65 jaar

In Kom Loosduinen zijn 50% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kom Loosduinen is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 31% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 23%.

Kenmerken huizen te huur in Kom Loosduinen

Prijscategorien

Kom Loosduinen heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. Voor het segment 800 tot 1200 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (53% van het nieuwe aanbod). Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (31%).

Aantal kamers

Kom Loosduinen kent het meeste aanbod van 3 kamer woningen (35% van het aanbod). Daarna worden 1 kamer woningen aangeboden (27%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Kom Loosduinen in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Kom Loosduinen (52%). In de top 3 staan tevens een kamer (26%) en een huis (22%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 5% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Kom Loosduinen. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 11% van de huurwoningen een balkon.