Noordpolderbuurt

Wonen in Noordpolderbuurt is wonen in een van de drukste buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Laakkade, Pasteurstraat en Wenckebachstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Noordpolderbuurt zijn kamers met een gemiddelde huurprijs van 400 tot 500 euro. Maar ook appartementen kan je huren in Noordpolderbuurt met een gemiddelde huurprijs van 972 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Noordpolderbuurt staan woningen gemiddeld 18 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Noordpolderbuurt

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Noordpolderbuurt een buurt die behoort tot de goedkoopste buurten van de stad. Een woning in Noordpolderbuurt kost gemiddeld 768 euro. Dit gemiddelde is 34% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Noordpolderbuurt is een woning gemiddeld 44m2 groot.

Dagen in verhuur

In Noordpolderbuurt staan huurwoningen gemiddeld 21 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 32%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 8% 65-plus.

25-65 jaar

In Noordpolderbuurt zijn 57% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Noordpolderbuurt een buurt met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 8% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 32%.

Kenmerken huizen te huur in Noordpolderbuurt

Segmenten

In Noordpolderbuurt komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment tot 800 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (57% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 31% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Aantal kamers

In Noordpolderbuurt wordt een 2 kamer woning het meest aangeboden (35%). Daarna worden 1 kamer woningen aangeboden (26%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Noordpolderbuurt in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een kamer is met stipt de meest aangeboden soort woning in Noordpolderbuurt (54%). In de top 3 staan tevens een appartement (33%) en een huis (13%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 3% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Noordpolderbuurt. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 12% van de huurwoningen een balkon.